BaraComp blog

A BaraComp Blog megszűnt.

UtolsĂł bejegyzĂŠs:

2010 december 13., hĂŠtfő - 13:42 - Barazsy Ákos

BĂşcsĂş a BaraComp-tĂłl

NehĂŠz dĂśntĂŠst hoztam meg az elmĂşlt időszakban, mellyel lezĂĄrtam az ĂŠletem egy - igen fontos ĂŠs meghatĂĄrozĂł - 12 ĂŠves szakaszĂĄt.


A tĂśrtĂŠnet rĂśviden annyi, hogy el kellett dĂśntenem, mire helyezem a fĂłkuszt a jĂśvőben, nem lehet hosszĂş tĂĄvon annyira tĂşlfeszĂ­teni a hĂşrt, ahogyan ĂŠn azt tettem az elmĂşlt időszakban: BaraComp, RoadRecord, Adwords, MiniCRM.


Az AdWords-Ăśt mĂĄr nyĂĄron lezĂĄrtam, bĂ­zva abban, hogy elĂŠg időm lesz a tĂśbbire, de a MiniCRM hazai ĂŠs nemzetkĂśzi kihĂ­vĂĄsai gyakorlatilag 1 ĂŠve nem tettĂŠk lehetővĂŠ a tĂśbbi terĂźletre valĂł megfelelő fĂłkuszomat. A RoadRecord mĂĄr annyira kiforrott ĂŠs bevĂĄlt, hogy arra nem kell mĂĄr sok időt szĂĄnnom, a BaraComp is ment szinte magĂĄtĂłl, de nem fejlődĂśtt... ĂŠs mint tudjuk, ami nem fejlődik, az lefelĂŠ megy, ĂŠs nem akartam egy olyan ĂĄllapotot elĂŠrni, amikor mĂĄr tĂŠnyleg baj van.


Amikor a MiniCRM olyan komoly megkeresĂŠseket kapott, melyekkel nem szabad nem teljes erővel foglalkozni, akkor Ăşgy ĂŠreztem, hogy minden irĂĄny arra mutat, hogy nekem a MiniCRM-mel kell tovĂĄbb haladnom, ĂŠs le kell adnom a BaraComp-ot, mert ha mindent meg akarok markolni, akkor semmit sem fogok.


EzĂŠrt 2010. november 15.-től Ăşj gazdĂĄt kerestem a BaraComp rendszergazdai tevĂŠkenysĂŠgĂŠnek vezetĂŠsĂŠre, melyre megfelelőnek talĂĄltam volt munkahelyemet, a Hunet Kft.-t. Hirschler AndrĂĄs - akit immĂĄr 15 ĂŠve ismerek - ĂĄtvette a BaraComp irĂĄnyĂ­tĂĄsĂĄt szőrĂśstĂźl-bőrĂśstĂźl, Ă­gy biztosĂ­tva a munkatĂĄrsak megmaradĂł munkahelyĂŠt, az Ügyfelek megfelelő kiszolgĂĄlĂĄsĂĄt - ĂŠs az ĂŠn nyugalmamat, hogy Ă­gy biztosan minden rendben lesz....


EzentĂşl a MiniCRM ĂŠrtĂŠkesĂ­tĂŠsi CRM rendszer hazai ĂŠs nemzetkĂśzi sikere lesz az ĂŠn Ăşj kihĂ­vĂĄsom, ĂŠs tető alĂĄ fogom hozni a cĂŠljaimat!


EzĂşton kĂśszĂśnĂśm minden BaraComp ÜgyfĂŠlnek az elmĂşlt időszakot, blogolvasĂłimnak az olvasĂĄst ĂŠs a hozzĂĄszĂłlĂĄst - ĂŠs habĂĄr ezt a blogot is lezĂĄrom ezennel -, megtalĂĄltok a MiniCRM blog oldalĂĄn, ha szeretnĂŠl tőlem mĂŠg olvasni, iratkozz itt fel: MiniCRM Magazin feliratkozĂĄs


Érdekel, mivel fogok foglalkozni a jĂśvőben? Klikk a videĂłra!

 

"Maximálisan elégedettek vagyunk a rendszergazdai szolgáltatások teljesítésével, huzamosabb idő alatt sem történt semmi olyan súlyos rendszerhiba ami miatt azonnal ki kellett volna rohanni hozzánk. Munkatársaimnak és nekem is nagy biztonságot ad, hogy egy stabil és megbízható rendszerben dolgozhatunk."
Mag Beatrix
informatikai kapcsolattartó
Anest Zrt.

"Elsősorban rendszergazda szakmai felkészültségüket, hozzáállásukat respektáljuk. Sokat számít kiszállási gyorsaságuk, pontos megjelenésük, esetleges akadályoztatásnál az előzetes telefonos tájékoztatás. A problémákat a lehető leggyorsabban oldják meg, ha egy mód van rá, telefonon is sokat segítenek. Fontos, hogy mindig meg tudjuk beszélni a számítógéppel kapcsolatos észrevételeinket, vagy az egyéb szakmai gondokat."
Pintérné Bona Beáta
ügyvezető helyettes
Premiumland Kft.

"Bármilyen probléma merül fel, egy egyszerű és praktikus nyilvántartó programban (CRM szervizrendszer) jelezzük azt a BaraComp rendszergazdái felé, minden téma, kérés valamennyi adattal együtt bármikor visszakereshető. Ez nagyon megkönnyíti az utólagos kereséseket, mert valamennyi adat, frissítés, karbantartás, javítás, telepítés és kérés a rendszerben rögzítésre kerül, a megoldás időtartamával együtt, ami biztosítja a BaraComp rendszergazdái részéről az ügyfélnek történő korrekt számlázást is. A sokéves együttműködés alatt megbizonyosodhattam róla, hogy jelenleg kevés hasonló színvonalú rendszergazda céget ismerek, akikkel ilyen gördülékeny és megbízható a közös munka."
Kovács Dóra
Értékesítési vezető
SSI Schäfer Shop-Hungária Kft.

  • BaraComp Birodalom
  ajánlatkérés
feliratkozás
letöltések
oldaltérkép
rendszergazda kezdőlap
§
referenciák
oldalajánlás
elérhetőség
 
Google
Search WWW Search baracomp.hu
© 2014 BaraComp.hu - Minden jog fenntartva
rendszergazda - BaraComp.hu