Jognyilatkozat a rendszergazda cégvezetőtől

A Honlap használatának feltételei

A BaraComp.hu honlapján (a "Honlapon") találhatĂł összes tartalom szerzői jogvĂ©delem alatt áll, felhasználásukhoz a szerző (BaraComp Bt.) beleegyezĂ©se szĂĽksĂ©ges!

A jelen Honlapon találhatĂł anyagokat kizárĂłlag a BaraComp Bt. Ă­rásbeli engedĂ©lyĂ©vel jogosult mĂłdosĂ­tani, Ăşjra előállĂ­tani, nyilvánosan közzĂ©tenni, előadni, terjeszteni (kivĂ©ve az ismerősnek ajánlást), illetve egyĂ©b mĂłdon a nyilvánosságot szolgálĂł vagy kereskedelmi cĂ©lzattal felhasználni.

Adatvédelmi nyilatkozat

A
BaraComp Bt. elkötelezett az ĂĽgyfelek bizalmas Ă©s szemĂ©lyes informáciĂłinak tiszteletben tartása Ă©s megőrzĂ©se iránt. A Honlap meghatározott rĂ©szeihez valĂł hozzáfĂ©rĂ©s az informáciĂłk szemĂ©lyre szabása, illetve a látogatĂłk pontosabb kiszolgálása Ă©rdekĂ©ben regisztráciĂłhoz kötött. A felhasználĂłkkal folytatott kommunikáciĂł, valamint a termĂ©kek Ă©s szolgáltatások (ideĂ©rtve a regisztráciĂłt is) minősĂ©gĂ©nek javĂ­tása Ă©rdekĂ©ben a felhasználĂłktĂłl adatokat kĂ©rhetĂĽnk. A regisztráciĂł során arra kĂ©rjĂĽk, hogy rĂ©szĂĽnkre olyan informáciĂłkat adjon meg, melyek szemĂ©lyes adatoknak minősĂĽlnek. A BaraComp Bt. nem adja el, nem adja bĂ©rbe Ă©s nem is kölcsönzi az ĂĽgyfeleire vonatkozĂł informáciĂłkat más cĂ©geknek, illetve magánszemĂ©lyeknek. A BaraComp Bt., mint adatkezelő, a szemĂ©lyes adatok vĂ©delmĂ©ről Ă©s a közĂ©rdekű adatok nyilvánosságárĂłl szĂłlĂł 1992. Ă©vi LIII. törvĂ©ny előĂ­rásait maradĂ©ktalanul betartva fogja az adatait kezelni Ă©s nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ă–n kifejezett felhatalmazását adta. A regisztráciĂł során tudomásunkra jutott szemĂ©lyes adatait semmilyen körĂĽlmĂ©nyek között nem tesszĂĽk - az Ă–n kifejezett jĂłváhagyĂł hozzájárulása nĂ©lkĂĽl - más számára hozzáfĂ©rhetővĂ©, kivĂ©ve a jogszabályi kötelezĂ©s illetve a hatĂłsági eljárás eseteit. A BaraComp Bt. az interneten közzĂ©tett informáciĂłkĂ©rt mindennemű felelőssĂ©gĂ©t kizárja.

Biztonság

A BaraComp Bt. elkötelezett az ĂĽgyfelek informáciĂłinak vĂ©delme iránt. A jogosulatlan hozzáfĂ©rĂ©s Ă©s nyilvánosságra hozatal elkerĂĽlĂ©se, az adatok pontosságának biztosĂ­tása Ă©s a legmegfelelőbb adatfelhasználás Ă©rdekĂ©ben a megfelelő fizikai, elektronikus Ă©s műszaki mĂłdszerekkel őrizzĂĽk Ă©s biztosĂ­tjuk az online mĂłdon gyűjtött informáciĂłt. 

FelelőssĂ©g

A BaraComp Bt. nem vállal felelőssĂ©get a honlap, a honlap letölthető anyagaibĂłl, blogbĂłl vagy a szolgáltatás használatábĂłl eredő közvetett vagy közvetlen károkĂ©rt.

Hogyan használhatja fel az itt található információt a saját honlapján, saját médiájában?

A BaraComp.hu honlapon található információ a BaraComp Bt. szellemi tulajdona. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a BaraComp Bt. írásos beleegyezésével engedélyezett.

Azonban kifejezetten szeretjĂĽk, ha máshol megjelenik egy cikkĂĽnk egĂ©szben vagy rĂ©szletekben. KĂ©rjĂĽk, hogy ha szeretnĂ© felhasználni valamelyik cikkĂĽnket, egyeztessen velĂĽnk e-mail cĂ­mĂĽnkön. 

Annyit fogunk csak kérni, hogy

  1. a publikáciĂł előtt hadd nĂ©zzĂĽk meg az Ă–n által szerkesztett anyagot
  2. A publikáciĂł cĂ­me alatt jelenjen meg cĂ©gĂĽnk neve,
  3. a cikk végén a forrást így jelölje meg:
    "Forrás: ingyenes
    BaraComp.hu Magazin (www.baracomp.hu)"

Az engedĂ©lyezĂ©s nem automatikus, minden esetben a BaraComp Bt. előzetes Ă­rásos engedĂ©lye szĂĽksĂ©ges, Ă©s fenntartjuk az engedĂ©ly megvonásához valĂł jogot publikáciĂł előtt, közben Ă©s után.


                                                  

                                                

"Biztos pont, ami hosszú idők óta biztosítja cégünknél a megfelelő számítástechnikai hátteret. Előre nem egyeztetett megrendeléseket, és módosításokat gyorsan, megfelelő áron teljesít. Nincs számítástechnikai problémánk."
Reiter Norbert
értékesítő
Bokréta Management Kft.

"Mostanában nem sokat találkozgatok a rendszergazdáikkal, mert nincs informatikai problémánk. Ez az Önök valódi eredménye! De ha van, akkor nagyon gyorsak és pontosak, szóval a munkájukkal nagyon meg vagyunk elégedve!"
Bártfai Gabriella
ügyvezető
Bártfai szerviz

"Mindig örülök a Tőled érkező leveleknek és becsben el is archiválom őket a levelezőrendszer mappáiban, hogy amit esetleg nem olvastam később könnyen visszakeressem. A témák nekem, nekünk cégvezetőknek mindig aktuálisak. Úgyhogy továbbra is, csak így tovább! "
Lőrincz Attila

  • BaraComp Birodalom
  ajánlatkérés
feliratkozás
letöltések
oldaltérkép
rendszergazda kezdőlap
§
referenciák
oldalajánlás
elérhetőség
 
Google
Search WWW Search baracomp.hu
© 2014 BaraComp.hu - Minden jog fenntartva
rendszergazda - BaraComp.hu