Letöltések

Iratkozzon fel itt, és e-mailben megkapja a belépéshez szükséges jelszót, mellyel letöltheti a
„20 vĂ©gzetes hiba az informatikával kapcsolatban” cĂ­mű tanulmányunkat 7.770 Ft Ă©rtĂ©kben, több mint tĂ­z Ă©v rendszergazdai tapasztalat összegyűjtve!
megtekintheti CRM SzervizrendszerĂĽnk bemutatĂł videĂłját, melyből megtudhatja, hogyan biztosĂ­tanánk Ă–nnĂ©l (biztosĂ­tjuk ĂśgyfeleinknĂ©l) a költsĂ©ghatĂ©kony rendszerfelĂĽgyeletet!
Továbbá megtalálhatĂłak itt Ăśgyfeleinknek szánt anyagaink is, a  
távsegĂ­tsĂ©get lehetővĂ© tevő "BaraComp Netszerviz" programunk, melynek segĂ­tsĂ©gĂ©vel rendszergazdáink azonnal hathatĂłs segĂ­tsĂ©get nyĂşjtanak
a CRM Szervizrendszer Ügyfélkapu használatát bemutató videó is.

Bejelentkezés:


* Jelszó :
 


Ha már regisztrált, de elfelejtette a jelszavát, a regisztrációnál megadott e-mail címre elküldjük Önnek újra:

* E-mail cím :
 
"Most, hogy túl vagyunk rendszerünk teljes átalakulásán, biztosan állíthatom, hogy a BaraComp rendszergazda csapata felkészült, dinamikus, illetve talán a legfontosabb, hogy jól méri fel az ügyfelek igényeit. Egy majd 50 fős cég rendszerét - gyakorlatilag az alapoktól - egy hétvége alatt átalakítani, azért komoly dolog. Kollégáim pénteken hazamentek, hétfőn bejöttek, és szinte minden olyan volt, mint amit otthagytak, csak egészen más, megbízhatóbb, gyorsabb alapokra lett felépítve. Ehhez nagyon jó kommunikáció és előzetes egyeztetés kellett, persze maximális rendszergazdai szakmai tudás mellett."
Fodor Imre
CNC technikus
Anest Kereskedőház Zrt.

"Cégünk 2006 óta áll üzleti kapcsolatban a BaraComp Bt.-vel. Az eddigi tapasztalataink az üzletpolitikájukkal, rendszergazdáikkal, informatikai hátterükkel és rendszerükkel kapcsolatban pozitívak. Kéréseinkkel és problémáinkkal bármikor fordulhattunk hozzájuk, a rendszergazdák készséggel segítenek a megoldásukban. Ajánlom őket más cégeknek, ha informatikai rendszerük nem követi a mai rohanó világot."
Szabó Judit
ügyvezető
Autoconsulting 2005. Kft.

  • BaraComp Birodalom
  ajánlatkérés
feliratkozás
letöltések
oldaltérkép
rendszergazda kezdőlap
§
referenciák
oldalajánlás
elérhetőség
 
Google
Search WWW Search baracomp.hu
© 2014 BaraComp.hu - Minden jog fenntartva
rendszergazda - BaraComp.hu