Segítsen a gyermekeken a BaraComp rendszergazdák ajánlásával!Ajánljon minket ismerőseinek, minden ajánlás általi szerződĂ©skötĂ©s után 20.000 Ft-ot utalunk át a Heim Pál GyermekkĂłrház számlájára (elszámolást kĂĽldĂĽnk)!Akár egy sort sem kell Ă­rnia, csak Ă­rja be ismerőse Ă©s a saját e-mail cĂ­mĂ©t Ă©s nevĂ©t - Ă©s ennyi az egĂ©sz!


MinĂ©l több ismerősĂ©nek ajánl minket, annál több gyermeken tudunk egyĂĽtt segĂ­teni!* Címzett neve :

* Címzett e-mail címe :
Ajánló neve :
Ajánló e-mail címe :
Megszólítás  :
Tárgy :
* Ajánlás szövege :
 
                                                   

                                                

"Amennyiben problémádra gyors, és megfelelő szakmai tudással rendelkező rendszergazdákat keresel, válaszd a BaraComp-ot!"
Vass Krisztina
telepvezető
Borostyán Bt

"Cégünk 2006 óta áll üzleti kapcsolatban a BaraComp Bt.-vel. Az eddigi tapasztalataink az üzletpolitikájukkal, rendszergazdáikkal, informatikai hátterükkel és rendszerükkel kapcsolatban pozitívak. Kéréseinkkel és problémáinkkal bármikor fordulhattunk hozzájuk, a rendszergazdák készséggel segítenek a megoldásukban. Ajánlom őket más cégeknek, ha informatikai rendszerük nem követi a mai rohanó világot."
Szabó Judit
ügyvezető
Autoconsulting 2005. Kft.

"Ha minden rendszergazda cég ilyen lenne Magyarországon mint a BaraComp, akkor itt már paradicsom lenne! Köszönöm a előzékenységet és a flexibilitást!"
István J. Gavallér
ügyvezető
Partner BROMsolutions AG

"A kapcsolatunk során a BaraComp rendszergazdái minden esetben a felmerült probléma megoldására, minél nagyobb üzembiztonság elérésére törekszenek, úgy hogy közben javaslataikkal segítik a számítógépes rendszerünk fejlesztését, szinten tartását."
Putz Ferenc
ügyvezető
Neuzer Kft.

  • BaraComp Birodalom
  ajánlatkérés
feliratkozás
letöltések
oldaltérkép
rendszergazda kezdőlap
§
referenciák
oldalajánlás
elérhetőség
 
Google
Search WWW Search baracomp.hu
© 2014 BaraComp.hu - Minden jog fenntartva
rendszergazda - BaraComp.hu