rendszergazda - CégvezetőItt van ez a rendszergazda kĂ©rdĂ©s... CĂ©gvezetőkĂ©nt  ez is az Ă©n vállamat nyomja... sokkal előrĂ©bb tartanánk már, ha a rendszerfelĂĽgyelet stabilan, megbĂ­zhatĂłan, optimális keretek közt működne... nyilván ez teljes szakmai felkĂ©szĂĽltsĂ©get kĂ­ván a rendszergazdátĂłl, nem bĂ­zhatjuk akárkire...

Egyszerűen nem engedhetjĂĽk meg magunknak, hogy ne profi rendszergazdákkal dolgozzunk, akik legalább azt a szĂ­nvonalat nyĂşjtják nekĂĽnk, mint mi az ĂĽgyfeleinknek... mert nekĂĽnk több jár egy átlagos rendszergazda szolgáltatásnál!... a szemlĂ©let, a gondolkodásmĂłd a lĂ©nyeg... azt szeretnĂ©m, ha ez a partnerkapcsolat befektetĂ©s lenne, Ă©s nem kiadás... elegem van abbĂłl, hogy kevesebb időnk jut a valĂłdi bevĂ©teltermelő munkára, mert folyton akadályoz valami...!Megoldásokat
szeretnék végre a rendszerfelügyeleti problémákra, és helyette ne szakmai specifikus ingerszavakkal zavarjanak össze a rendszergazdák... a rendszerfelügyelet eredményeként folyamatosan csökkenjen a problémák száma, és helyette az új fejlesztésekre koncentráljunk a rendszergazdákkal... mert van mit...

Számos dolgot kĂ©ne már a rendszergazdával hatĂ©konyabbá tenni, automatizálni is... ilyenekre várnĂ©k javaslatokat a rendszergazdánktĂłl... folyamatosan Ăşj, szemĂ©lyre szabott, vezetőknek valĂł ötletek kellenek... akár egy blogban... vagy egy havi rendszergazda-cĂ©gvezető magazinban... szĂĽksĂ©gtelen beruházások nĂ©lkĂĽl, ami valĂłdi eredmĂ©nyt produkál... hozzáadott Ă©rtĂ©kekkel, amiktől mi is többek leszĂĽnk a rendszergazda szolgáltatása által, melyek előrĂ©bb visznek minket... mert aki nem növekszik, az zuhanĂłrepĂĽlĂ©sben van...!A kiszállás mindig gyors és pontos legyen, hiszen nekünk az kerül igazán sokba, ha a rendszergazdára várva nem tudunk dolgozni...!

Személyes kapcsolattartó rendszergazdámben
legyen meg a jĂł hozzáállás, segĂ­tőkĂ©szsĂ©g Ă©s ĂĽgyfĂ©lközpontĂş legyen... meg állandĂłan elĂ©rhető telefonon... rugalmas Ă©s korrekt rendszergazda szolgáltatás legyen... Ă©s ne kelljen mindig Ăşj rendszergazda arcokat megismerni... nem Ăşgy, mint a multiknál, akiket felhĂ­vni sem lehet... milyen rendszerfelĂĽgyelet lehet az...?

Rendszergazdáink szakĂ©rtői legyenek szakmájuknak, akik az ĂĽgyfĂ©l Ă©rdekeit nĂ©zik, akik biztonságot adnak nekem rendszerfelĂĽgyeleti megoldásaikkal... egy biztos pont a cĂ©gĂĽnknĂ©l... a legnagyobb eredmĂ©nyĂĽk, hogy nincs gond a rendszerrel... akik a háttĂ©rben dolgoznak... Ă©szre sem veszem őket, mert rendszergazda szolgáltatásukkal nem zavarnak az enyĂ©mben, mert javarĂ©szt már csak az előre tervezhető megelőzĂ©sekkel kell foglalkozni... mĂ©gis haladunk...Akikben megbĂ­zom, mert sokszor bizalmas anyagaimmal is kell, hogy dolgozzanak a rendszergazdák... mĂ©gis korrekten számláznak... akiknek számos referenciájuk van, látszik, hogy letettek már valamit az asztalra, nemcsak Ă­gĂ©rgetnek mint a legtöbb rendszergazda szolgáltatĂł cĂ©g... speciális igĂ©nyeimmel is fordulhatok hozzájuk... az „ĂĽzembiztonság” váljon fogalommá nálunk, „mert KĂ­nában is akkor fizetnek az orvosnak, ha egĂ©szsĂ©ges a család”... ettől a pillanattĂłl kezdve csak ezĂ©rt vagyok hajlandĂł fizetni egy rendszergazdának a jövőben, viszont többet is Ă©rek ezzel, mint pár százalĂ©k árelőnnyel...!


                                                    

                                   

                                                

"A BaraComp rendszergazdái hozzáállásán egyértelműen látszik, hogy jobbak akarnak lenni mint a konkurencia és ez sikerül is nekik..."
Szedleczky Mónika
értékesítési-, marketingvezető
Bokréta Management Kft.

"Olyan cégként, ahol a számítógépek egy része a vevőtérben van - így néha partnereink előtt zajlik a javítás -, nem elhanyagolható fontosságú az itt megforduló rendszergazdák stílusa. Ám e téren is tökéletesen elégedettek vagyunk!"
Mélykúti Vilmos
munkatárs
Studio Line Kft.

"Amennyiben problémádra gyors, és megfelelő szakmai tudással rendelkező rendszergazdákat keresel, válaszd a BaraComp-ot!"
Vass Krisztina
telepvezető
Borostyán Bt

"Cégünk 2001 óta szerződéses jogviszonyban áll a BaraComp Bt.-vel. Megelégedéssel vesszük igénybe számos rendszergazdai szolgáltatásukat. Rendszergazda szakembereik segítőkészek, akik gyorsan, hatékonyan igyekeznek minden felmerülő problémát elhárítani. Géppark karbantartó szolgáltatásuknak köszönhetően eszközeink élettartama megtöbbszöröződik. Esetlegesen felmerülő speciális igényeinket is rövid határidővel elégítik ki."
Gyürk András
ügyfélszolgálati munkatárs
Navi-Gate Kft.

  • BaraComp Birodalom
  ajánlatkérés
feliratkozás
letöltések
oldaltérkép
rendszergazda kezdőlap
§
referenciák
oldalajánlás
elérhetőség
 
Google
Search WWW Search baracomp.hu
© 2014 BaraComp.hu - Minden jog fenntartva
rendszergazda - BaraComp.hu